Over ons

Recherchebureau VMB security & solutions levert een scala aan recherche- en adviesdiensten. Van bedrijfsrecherche tot de inzet van een privé detective.

U kunt bij ons terecht voor onderzoek naar in- en externe fraude, bedrijfsspionage en andere vormen van wangedrag. Ook het screenen van (nieuw) personeel, het installeren van (verborgen) camera's en het doen van zogeheten mystery visits behoort tot de kerntaken van VMB. Voor persoonsbeveiliging bent u bij ons ook aan het goede adres.

Uitgangspunt van al onze adviezen vormt de drie-eenheid beveiliging, veiligheid én integriteit. Of het nu gaat om een concreet cameraplan, een advies over het voorkomen van een overval of over wettelijke kaders: onze adviseurs hebben de kennis en kunde in huis.

Zoekt u een betrouwbaar en gedegen recherchebureau dat voor u bewijzen verzamelt en adviezen levert op maat? Dan is Recherchebureau VMB security & solutions is uw partner!

Kenmerkend

De integere en vakbekwame medewerkers van VMB security & solutions hebben ervaring opgedaan bij politiediensten, Koninklijke Marechaussee en Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. En uiteraard bij VMB dat al jarenlang een belangrijke speler is in de markt van particuliere recherchebureaus.

De experts van VMB zijn betrokken, flexibel, doelgericht en hebben plezier in hun werk. Dankzij deze instelling kan VMB als erkend detectivebureau resultaten voor onze klanten behalen. Het keurmerk Particulier Onderzoeksbureau (POB) geeft aan dat VMB een klasse apart is.

Werkwijze

Op basis van een (vrijblijvend) intakegesprek stelt VMB security & solutions allereerst het doel van een onderzoek vast. Ook wordt een plan van aanpak opgesteld. De beoogde inzet van mensen en technische middelen, én de daarbij behorende tarieven, wordt vooraf in kaart gebracht. Helder en duidelijk, zo werken wij. Tijdens alle stadia van het onderzoek houden wij u nauwgezet op de hoogte, uiteraard op discrete wijze. Zo bent u steeds geïnformeerd over wat wij voor u doen.

Werkgebied

Wij leveren onze producten en diensten in binnen- en buitenland, ons hoofdkantoor bevindt zich in Almere. Flexibiliteit is voor VMB vanzelfsprekend.

Vergunningen & Certificeringen

Uiteraard beschikt VMB over de benodigde vergunningen en certificeringen voor het uitvoeren van recherchediensten en het leveren van daaraan gerelateerde producten. Het Ministerie van Justitie heeft VMB de volgende vergunningen verleend:

Particuliere Beveiligingsorganisatie ND 1097
Particulier Onderzoeksbureau POB 721

Ook is VMB:

 

VMB Security & solutions is lid van onderstaande vakverenigingen:

Contact

Op deze website vindt u alle informatie over de diverse recherchediensten van recherchebureau VMB security & solutions. Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!