Prive Detective

VMB security & solutions levert naast diensten aan bedrijven, ook diensten aan particulieren. Bijvoorbeeld het inzetten van een privé detective. U kunt van deze recherchedienst gebruik maken om onderzoek te laten doen naar o.a.: persoonsvermissing, voogdij- en alimentatiezaken, buitenechtelijke relaties, chantage, vernieling en stalking.

Inzet privé detective

In de praktijk blijkt dat de politie u niet altijd kan helpen bij problemen in bijvoorbeeld de relationele sfeer. Als u te horen krijgt dat de politie niets voor u kan doen, kunt u voor onderzoek of bescherming een beroep doen op een recherchebureau. Het inzetten van een privé detective is dan een van de opties. VMB komt snel in actie, daar kunt u op vertrouwen!

Onze professionele medewerkers hebben ruime ervaring opgedaan bij politie, Koninklijke Marechaussee, Inlichtingen- & Veiligheidsdiensten en andere recherchebureaus. Uiteraard beschikken zij over de vereiste wettelijke diploma’s. Veiligheid en integriteit staan bij VMB hoog in het vaandel.

Methodiek

Onderzoek in de privésfeer luistert nauw en vereist zorgvuldigheid en expertise. Privé detectives van VMB zetten onder andere de volgende onderzoeksmethodieken in: schaduwen/observeren, screening, inzet van verborgen camera's, tracking & tracing en het houden van interviews. Persoonsbeveiliging kan ook onderdeel uitmaken van een pakket aan maatregelen.

Werkwijze

Allereerst bespreken wij met u de situatie en de beschikbare informatie. Een concreet plan van aanpak wordt zo snel als mogelijk uitgevoerd. Onze rechercheurs houden u op discrete wijze op de hoogte van ontwikkelingen en bespreken de onderzoeksresultaten met u. Naast de inzet van mensen en middelen tijdens het onderzoek, geeft VMB u ook advies over eventueel te ondernemen vervolgstappen. Bijvoorbeeld in strafrechtelijke zin. Desgewenst kunnen wij u terzijde staan bij een rechtszaak.

Vragen en advies

Heeft u vragen over een specifieke situatie waarin u overweegt een privé detective in te huren? Wilt u advies van experts die snel voor u klaarstaan? Neem dan contact met ons op: mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!