Adviesdiensten

Elk goed beveiligingsadvies begint met een risico-inventarisatie. Vaak wordt er gedacht in de richting van maatregelen, zoals camera's, maar wordt er niet gekeken naar het doel. VMB security & solutions onderzoekt in opdracht van bedrijven en particulieren welke maatregelen het beste passen bij de risico's en onderscheidt zich door een bondige en heldere werkwijze. Het verschil zit in de benadering. Het is geen kunst 10 camera's op te hangen. Er 1 of geen ophangen met hetzelfde effect, dat is pas het werk van een professional.

Risico's in kaart brengen

We zijn voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen de te nemen maatregel, de werkbaarheid en de investering. We brengen de risico’s die de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen in kaart en rekenen er daadkrachtig mee af.

Audit

In een jaarlijkse audit controleren en beoordelen we of de genomen maatregelen nog steeds voldoende zijn om de risico’s te beheersen.

Interim securitymanagement

Behoefte aan een meer structurele oplossing voor veiligheid en beveiliging? Onze ervaren interim securitymanagers zijn als onderdeel van uw organisatie actief en doen alles op het gebied van ontwikkeling, organisatie en coördinatie van beveiligingsprocessen. Van sleutelplan tot screening en van risicoanalyse tot beleidsplan onze security managers zijn u er mee van dienst.

Advies inhuren?

U wilt VMB security & solutions als adviesdienst inhuren of u heeft een vrijblijvende vraag over advies? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!