Alimentatie

Rond scheidingsprocedures komen allerlei regelingen tot stand, door de rechter bekrachtigd. Een van de regelingen is alimentatie: de kostwinnaar van het voormalige gezin draagt dan bij in de kosten. Die bijdrage komt ten goede aan de kinderen, maar dient ook om de inkomensderving van de minder draagkrachtige partner te voorkomen. Deze financiële verplichting - in de volksmond alimentatie genoemd - kan gelden tot twaalf jaar na datum van de echtscheiding.

Alimentatieregeling bij duurzaam samenwonen

Deze alimentatieregeling vervalt echter op het moment dat de ontvanger van deze regeling duurzaam gaat samenwonen met een andere partner. Reden waarom in sommige gevallen “vergeten” wordt de alimentatiebetaler te informeren.

Werkwijze

VMB security & solutions stelt op het moment dat u dit vermoeden heeft een gedegen, discreet onderzoek in naar de woonomstandigheden van uw ex-partner. Daarbij zorgen wij voor een uitgebreide bewijsvoering, die in een rechtszaak stand houdt.
Daardoor voorkomt u dat u nog jaren onterecht maandelijkse alimentatie betaalt.

Alimentatie onderzoek instellen

Alimentatie onderzoeken liggen gevoelig. Wilt u een alimentatie onderzoek instellen dan is het aan te raden dit door een onafhankelijke partij te laten doen. VMB security & solutions  kan u daarbij helpen. Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!