Antecedentenonderzoek

U heeft een nieuwe medewerker of partner in uw bedrijf op het oog, het sollicitatie gesprek verliep prettig, maar u wilt weten met wie u in zee gaat? Dan is het tijd voor een antecedenten onderzoek. Met een antecedentenonderzoek wordt onderzoek gedaan naar belangrijke gegevens als vorige werkgevers of zaken partners, opleidingen, identiteit, strafblad en nog veel meer zaken waaruit blijkt of u de persoon kan vertrouwen toekomstig personeelslid of zakenpartner.

Hoe werkt het?

VMB security en solutions neemt voor u het werk uit handen. Natuurlijk zijn er diverse zaken die u als achtergrond check zelf kunt onderzoeken. Maar uit ervaring blijkt dat wij de dingen die – voor u - meestal verborgen (moeten) blijven, boven tafel krijgen. Wij onderzoeken naast de gebruikelijke openbare registers ook de persoonlijke achtergrond en doen indien nodig interviews en andere recherche activiteiten.

Discreet

Onze mensen zijn getrainde professionals die op een uiterst discrete, accurate en snelle manier te werk gaan. Zij hebben ervaring op vele gebieden en zijn opgeleid binnen korpsen van de politie, andere recherche bureaus en de Koninklijke Marechaussee.

Bevindingen

De resultaten die aan de hand van het antecedenten onderzoek naar voren komen worden verwerkt in een rapport. Dit rapport wordt met u doorgenomen. Afhankelijk van wat er uit het onderzoek naar de achtergrond van een persoon is gekomen voorzien wij u van passend advies.

Antecedentenonderzoek uitvoeren?

Wenst u informatie over een antecedenten onderzoek of wenst u een onderzoek uit te laten voeren? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!