BHV plan (bedrijfsnoodplan)

Een goed bedrijfshulpverleningsplan, ook wel bedrijfsnoodplan genoemd, is essentieel voor het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel, uw klanten en uw gasten.

Het op orde brengen en in stand houden van een actueel BHV-plan is bovendien wettelijk verplicht. Bijvoorbeeld om een gebruiksvergunning voor uw bedrijfspand te verkrijgen.

Calamiteiten

In noodsituaties is het letterlijk van levensbelang dat mensen snel en adequaat regeren. Dat kan alleen indien daartoe randvoorwaarden zijn geschapen: er is een noodplan en mensen kunnen hiernaar handelen.

Calamiteiten als brand, een bommelding of (natuur)geweld van buitenaf, vergen het uiterste van werknemers. Neem geen risico en investeer in kennis en kunde.

Maatwerk

Het opleiden van BHV-ers en het houden van ontruimingsoefeningen is een vak apart. VMB security & solutions heeft die expertise in huis. Per onderdeel kunt u onze vakbekwame trainers inhuren. Van het opstellen van een totaal BHV-plan, inclusief vluchtwegplattegronden tot specifieke trainingen voor groepen personeel. Uiteraard tot in detail toegespitst op uw situatie. En conform de wettelijke eisen.

Vragen en advies

Heeft u vragen over bedrijfshulpverlening binnen uw organisatie? Of heeft u een brandende vraag over de wettelijke eisen op dit gebied? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!