Bedrijfsspionage

Stel: u hebt een bloeiend bedrijf, waarin u al jaren met een succesvolle formule werkt. Die formule blijkt een gat in de markt te vullen. Waardoor u meters voorsprong op uw concurrentie hebt. 

Bescherm uw bedrijf

U moet er niet aan denken dat de inhoud van deze formule buiten uw bedrijf bekend wordt. Daarom gaat u er heel zorgvuldig mee om; bewaart hem achter slot en grendel.
Maar is dat wel voldoende? Per slot van rekening moet ermee gewerkt worden. En het zou zomaar kunnen gebeuren dat een van uw medewerkers minder loyaal is dan u wel denkt. Of misschien wel in financiële problemen verkeert, die hem nopen allerlei ‘creatieve’ oplossingen te verzinnen. Zoals bijvoorbeeld uw formule te verkopen aan de concurrent.

Voorkom bedrijfsspionage

Indien u vermoed dat er sprake is van spionage binnen uw bedrijf, is het raadzaam om een onderzoek naar bedrijfsspionage te starten. VMB security & solutions kan u helpen. Wij kijken met u naar de mogelijkheden om bedrijfsspionage te bestrijden of te voorkomen. Waarbij we niet alleen onze expertise inbrengen maar ook onze specialistische apparatuur. Want voor elke (dreigende) kwestie kunnen we u een maatoplossing aanbieden.

Bedrijfsspionage onderzoeken?

Heeft u een brandende vraag of wenst u informatie over bedrijfsspionage? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!