Beveiligingsbewustzijn

Om de maatregelen op het gebied van veiligheid en beveiliging binnen uw onderneming te laten slagen is het belangrijk dat iedereen hier op een zelfde manier aan meewerkt. Helaas is niet iedereen zich bewust van potentiële gevaren of problemen die de veiligheid beïnvloeden.

Cursus Safety Awareness

De training Safety Awareness - oftewel beveiligingsbewustzijn - bereidt uw medewerkers voor op hun persoonlijke verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. Met prikkelende voorbeelden worden deelnemers geconfronteerd met situaties die echt kunnen gebeuren.

Procedures beveiliging

Naast het bewustzijn wordt in deze training aandacht besteed aan de procedures waarvan elke medewerker binnen het bedrijf op de hoogte zou moeten zijn zoal:

wat te doen bij brand?
is er iets dat ik kan doen bij een ongeval?
waar moet ik heen bij een ontruiming?
kan ik onbevoegden in het pand aanspreken?

Duur cursus

De opleiding neemt 4 uur in beslag en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. De opleiding kan worden gegeven op uw eigen locatie, waarbij de deelnemer vertrouwd wordt gemaakt met de faciliteiten die al in het gebouw aanwezig zijn.

Inschrijven cursus beveiligingsbewustzijn

Heeft u interesse in onze cursus Hoofd BHV? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!