Bedrijfshulpverlening (BHV)

VMB security & solutions verzorgt opleidingen tot Bedrijfshulpverlener bij u op locatie of in een trainingscentrum. De opleidingen worden door professionele instructeurs gegeven en kunnen aan de specifieke eigenschappen van uw bedrijf worden aangepast.

Individueel of met een groep

De opleiding gaat op basis van open inschrijving, maar kan vanzelfsprekend eveneens voor complete groepen van 10 tot 15 deelnemers. (Let op: Bij inschrijving van 10 of meer personen geldt een korting van 10% !)

Interactief leren

Onlangs is VMB security & solutions gestart met een pilot interactief leren. Hierin bieden wij voor diverse opleidingen de theorie aan middels een interactieve e-learning module. Deze module wordt met een persoonlijke code aangeboden aan deelnemers die de theorie dan via internet op een leuke, interessante en efficiënte manier kunnen doorlopen. De docent houdt toezicht op de voortgang van het bestuderen van de lesstof en kan eventueel verbeterpunten die voor een groep gemeenschappelijk zijn in de praktijksessie terug laten komen. Onder meer bij BHV wordt deze vorm van het nieuwe leren snel aangeboden. De oude manier, via een boek, blijft de komende tijd nog gewoon bestaan.

Diploma / certificaat

De opleidingen worden afgesloten met een toets. De deelnemers ontvangen een diploma (basis) of herhalingscertificaat van deelname.

Opleidingen BHV

VMB security & solutions biedt verschillende opleidingen voor bedrijfshulpverlening. Zo kunt u zich bij ons inschrijven voor o.a.:

    Basis BHV opleiding
    Herhalingsopleiding BHV
    Hoofd Bedrijfshulpverlening
    EHBO opleidingen
    Ontruimingstraining
    Preventiemedewerker

Cursus Bedrijfshulpverlening

U wilt de cursus Bedrijfshulpverlener, Hoofd BHV of een andere cursus uit ons assortiment BHV opleidingen volgen? Schrijf u dan nu u door ons te mailen (info(@)VMBrecherche.nl), bellen (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!