Diefstal en verduistering

Een vermoeden van bedrijfsdiefstal of fraude krijgt u pas goed boven tafel middels een diefstal onderzoek. Stel u heeft voorraden die niet kloppen, kassa totalen die aan het einde van de dag een discrepantie laten zien of een boekhouding met grote verschillen, dan is de kans groot dat er binnen uw bedrijf sprake is van bedrijfsdiefstal. VMB services & solutions kan snel en discreet een diefstal onderzoek in uw bedrijf verrichten.

Werkzaamheden

Wij kunnen op verschillende manieren ons onderzoek naar diefstal en fraude in werking zetten. Denk aan o.a. de volgende maatregelen:

Proefaankopen
Procedure onderzoeken
Interviews
Observeren
(Verborgen) camera’s plaatsen
Mystery guest of Mystery shopper inzetten

Personeel VMB security & solutions

Ons personeel doet dagelijks recherche onderzoek. Zij weten als geen ander om te gaan met vertrouwelijke informatie binnen bedrijven. Het onderzoek vindt op een discrete, snelle en accurate manier plaats.

Resultaten onderzoek en dan?

Wij sturen u niet met het rapport en de bevindingen de laan uit. Nee, wij voorzien ieder onderneming die een diefstal onderzoek heeft laten doen van gedegen advies hoe met de bevindingen om te gaan. Zo worden uw bedrijfsprocessen gestructureerd en krijgt u handvatten om (preventieve) maatregelen in gang te zetten om bedrijfsdiefstal terug te brengen.

Diefstal onderzoek uitvoeren

Wenst u informatie over diefstal onderzoeken of heeft u een vraag over bedrijfsdiefstal? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!