Digitaal onderzoek

De digitale wereld is niet meer weg te denken. Waar zouden we zijn zonder computers, servers, PC’s, netwerken en andere digitale apparaten. Dit brengt ook een hele andere problematiek met zich mee namelijk digitale criminaliteit. Hoe gaat u dat tegen? Juist, met digitaal rechercheren. Door een digitaal onderzoek in te stellen, krijgt u uw bedrijfsfraude op het gebied van computers en netwerken snel boven tafel.

Preventie

Een PC lijkt in eerste instantie een onschuldig apparaat, toch kan een computer – in de handen van iemand met kennis en kwade intenties – een enorme schade aan uw onderneming aanbrengen. Frauduleuze werknemers weten wel raad met een bedrijf dat de zaken niet op orde heeft. Voorkom verrassingen en laat anders preventief een digitaal onderzoek uitvoeren. Zo is uw bedrijf optimaal beschermd.

Werkwijze

Onze digitale rechercheurs zijn whizzkids op het gebied van PC’s en andere digitale apparatuur. Zij weten als geen ander hoe je een PC kan hacken, netwerken kan kraken en hoe handige personeelsleden uw bedrijf kunnen ondermijnen.

Rapport & tips

Onze rechercheurs gaan met een, door u omschreven instructie, een digitaal onderzoek instellen binnen uw bedrijf. Zij kijken naar uw (digitale) bedrijfsprocessen, de bescherming van uw netwerk, uw server en andere zaken die van belang zijn voor uw digitale veiligheid. Aan de hand van hun objectieve bevindingen, ontvangt u een uitgebreide rapportage. Naast de uitkomst van hun digitale onderzoek geven wij u handige tips en adviezen om uw bedrijf extra te beschermen tegen digitale criminaliteit.

Digitaal onderzoek instellen

U wilt een digitaal onderzoek instellen? VMB security & solutions is een specialist in digitaal rechercheren. Wij helpen u graag! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!