Duty Manager

In veel hotels heeft de Duty Manager een verantwoordelijke taak. Bij deze persoon ligt de verantwoordelijkheid om snel en adequaat beslissingen te nemen die het welzijn van de gasten en het personeel raken. Dat kan gaan om een acuut probleem op het gebied van safety en security.

Opleiding

Als eerste in Nederland heeft VMB een opleiding ontwikkeld gericht op werkzaamheden van Duty Managers in met name hotels. Op basis van onze vakkennis en jarenlange expertise, verzorgen VMB-trainers twee modules waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan de taken, verantwoordelijkheden én bevoegdheden van Duty Managers.

Hieronder leest u per module de te behandelen onderwerpen:

'Van Veilig naar Beter'

Veiligheid voor gasten én werknemers
Veiligheid op de werkplek
Introductie Arbowetgeving en veiligheid
Overige wet- en regelgeving: de juridische context
Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid in hotels
Hoe te handelen tijdens calamiteiten: van brand tot bommelding
Omgaan met slachtofferschap van gasten

'Veiligheid zit tussen je oren!'

De psychologie van veiligheid
Security versus Hospitality
Arbowetgeving in de praktijk
Duty Manager als leiddinggevende, hoofd BHV én communicatiekanaal
Gedrag van werknemers tijdens calamiteiten en crises
Interne fraude
Overvalpreventie en nazorg

Cursus duur

Beide trainingen worden aangevuld met uitdagende en motiverende opdrachten die uw personeel weer op scherp zetten. De trainingen nemen 6 uur in beslag en worden georganiseerd in uw eigen hotel/bedrijf. U draagt zorg voor de accommodatie en de verzorging van de pauzes (koffie, thee en lunch).

Maatwerktrainingen

Onderdelen van bovengenoemde modules kunnen naar wens uitgebreid/aangevuld worden. Ook kan VMB specifieke maatwerktrainingen verzorgen. Volledig afgestemd op uw eigen opleidingswensen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Inschrijven cursus Duty Manager

Heeft u interesse in één van onze Duty Manager opleidingen? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!