Hoe integer is uw toekomstige personeel?

VMB biedt sinds kort een unieke integriteittest aan. Het is een unieke test die integriteit optimaal meet. In ons land waar 52% van de bedrijven te maken heeft met fraude is dit de manier om in- en doorstromend personeel te testen.

Jack Welch, GE Capital zegt: "Voordat je personeel aanneemt, test eerst op integriteit. Integere mensen werken harder, zijn minder vaak ziek, zorgen voor meer omzet en zijn zeer loyaal".

Test integriteit

Het is voor ons bij VMB onbegrijpelijk dat er nog steeds organisaties zijn die mensen aannemen zonder eerst op integriteit te testen. In 94% van alle fraude gevallen blijkt de dader niet vooraf gescreend te zijn.

Iedere manager is bekend met de volgende situaties:

Hoe selecteer ik de juiste persoon voor de juiste plaats? 
Hoe kan ik doorstroming objectief beoordelen?
Hoe begeleid ik mensen effectief bij uitstroom? 
Hoe kom ik tot een objectief oordeel bij een reorganisatie? 
Hoe komen wij aan integer personeel? 
Hoe voorkom ik fraude?
Hoe bespaar ik kosten?

Iedere mismatch is kostbaar. Het kost tijd, geld en productiviteit

Gebruiksvriendelijke, efficiënte en nauwkeurige testmethoden voor intern gebruik ontbreken. Bestaande testen voor intern gebruik geven vaak een beperkt inzicht en zijn niet breed inzetbaar. Hierdoor wordt vaak slechts hoger kader getest. 

Hoe werkt de integriteit test?

Het is een volledig gesproken test op de computer welke optimaal gebruik maakt van multimedia toepassingen en simulaties. Na afloop van het onderzoek wordt onmiddellijk een objectief rapport gegenereerd. De rapportage is zo transparant en eenduidig, dat er geen (externe) psychologische kennis noodzakelijk is om de resultaten te begrijpen. Het gebruiksvriendelijke menu maakt de integriteittest zeer eenvoudig in het gebruik. Deze speciale integriteittest is wetenschappelijk onderbouwd. We dagen u dan ook graag uit om de proef op de som te nemen!

Integriteittest uitvoeren?

U wilt een integriteittest uit laten voeren? Dat kan! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!

Neem hier contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie.