Interim Security Management

De securitymanager van nu is niet meer zoals vroeger de gepensioneerde politieman, maar is nu een goed opgeleide en ervaren professional met verstand van zaken en oog voor detail! VMB heeft dit soort professionals in dienst en zet deze bij verschillende organisaties op interim-basis in om veiligheid, beveiliging en integriteit in uw organisatie op elkaar af te stemmen en te verbeteren.

Interim Management

VMB security & solutions biedt dé oplossing voor elke onderneming: een interim Security Manager van VMB security & solutions. Deze professional wordt voor een aantal uur per dag, week of maand aan uw onderneming beschikbaar gesteld en is verantwoordelijk voor alle zaken die met veiligheid te maken hebben. Dit kan zowel om tijdelijk uw security-manager te vervangen, maar het is ook een mogelijkheid om de securitymanager meer structureel in te zetten.

Werkzaamheden

Samen met onze securitymanager stelt u de aandachtspunten op, specifiek voor uw bedrijf! Kijkend naar risico's, dreigingen, interne bedrijfscriminaliteit en andere zaken leggen wij met u de basis voor uw securitybeleid en uw beveiligingsorganisatie.
Afhankelijk van uw onderneming en uw wensen kan een Security Manager taken uit handen nemen variërend van training en opleiding tot controle en audits, maar denk ook aan zaken als

Opzetten van beveiligingsbeleid
Adviseren over informatiebeveiliging
Adviseren en implementeren van incidentenregistratie, sleutelbeheer, visitatie en tassencontrole, alcohol- en drugsbeleid en cameraplannen.
Screening en pre- employmentonderzoek van nieuw personeel
Meten van effectiviteit van uw beveiligingsafdeling of uw externe beveiligingsbedrijf
Compliance zoals voor NEN, ISO, SPS of andere normen en vergunningen
Externe contacten met branchegenoten, hulpdiensten, overheden en anderen
Opzetten van beveiligingsprocedures
Advies over persoonlijke beveiliging van bijvoorbeeld directie
Opzetten of aansturen van een beveiligingsafdeling.
 

Opleiding

De interim securitymanagers van VMB security & solutions hebben allen een gedegen opleiding en ruime ervaring in zowel het vak van veiligheid en beveiligen op managementniveau als ook op het gebied van project- en accountmanagement. Afhankelijk van uw wensen wordt een aantal uur per week of maand afgesproken dat de Security Manager voor u en uw onderneming actief is.

Rapportage

De Security Manager blijft 24 uur per dag bereikbaar bij vragen of problemen om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Aan het einde van elk bezoek rapporteert de Interim Security Manager aan u en periodiek worden samen met u de verrichtingen geëvalueerd en beoordeeld.

Interim Security Manager inhuren?

U heeft behoefte aan meer veiligheid in uw onderneming en u wilt een interim Security Manager inzetten? Geen probleem! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!