Opleidingen

Opleiding is in onze optiek meer dan 'een kunstje leren'. Bij thema's als veiligheid en beveiliging gaat het om het overbrengen van het besef dat risico's en gevaren bestaan. En hoe ze af te wenden en te voorkomen zijn. Dat leren wij u op een praktische en doortastende manier, zodat u er zelf mee aan de slag kunt.

Elk bedrijf is uniek en iedere medewerker leert op zijn eigen manier. Onze ervaren trainers leveren alleen maatwerk: geen overbodige lesstof, theorie op basis van praktijk, met gebruik van moderne leermiddelen en inzet van professionele rollenspelers. Dit alles afgestemd op uw leerdoelen en opleidingswensen.

Actuele situaties en ontwikkelingen worden meteen in het lesmateriaal verwerkt. Alle opleidingen zijn dus up-to-date. Daar staan onze gediplomeerde trainers - met veel werkervaring bij politie, Koninklijke Marechaussee en inlichtingen- & veiligheidsdiensten, garant voor.

VMB levert trainingen en opleidingen op het gebied van:

(Klik op een opleiding voor meer details)

VMB beschikt over een eigen trainingslocatie in Almere. Het is uiteraard ook mogelijk om bij u in het bedrijf een opleiding te verzorgen. Flexibiliteit staat bij ons voorop!

Wilt u weten hoe VMB uw medewerkers kan trainen en opleiden? Vraag u zich af wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op: mail ons via info@VMBrecherche.nl, bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!