Overval training

We leven in rare tijden. Overvallen zijn zeker bij retailers een reële werkelijkheid, maar ook een overval kan zomaar gebeuren. Hoe ga je als organisatie om met overvallen en hoe zorgt u dat uw personeel adequaat reageert? Dat kan met onze opleiding overvalpreventie. Hier leest u meer over deze opleiding.

Inhoud cursus

Overvallen komen in Nederland steeds vaker voor en helaas met steeds meer geweld. Reden genoeg om stil te staan bij mogelijke risico's die uw organisatie loopt.

Ook uw bedrijf kan de kans op een overval verkleinen door de maatregelen op elkaar af te stemmen. Uw medewerkers zijn hier de allerbelangrijkste schakel in.

In deze overval training proberen wij uw medewerkers bewust te maken van hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van een mogelijke (gewapende) overval en wat te doen als dit in het bedrijf gebeurd.

Onderdelen

Inventarisatie ervaringen deelnemers
Overvallen. Waarom, wanneer en hoe?
Oefening: hoe doet een overvaller dat nu?
Preventie, wat kun je zelf?
Wat te doen bij een overval
Wat te doen na een overval
Hoe kun je collega's helpen die het overkomt

Opmerkingen

Bewust kiezen wij er voor in deze training niet te werken met een acteur. Uit ervaring is gebleken dat dit voor medewerkers niet altijd gemakkelijk is.

Het is mogelijk deze training te combineren met onderwerpen uit andere trainingen

Inschrijven cursus overval preventie en omgaan met bommelding

U wilt de cursus overval preventie ook voor uw bedrijf reserveren? Dat kan! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!