Opleiding Particulier Onderzoeker

Wilt u ook aan het werk als particulier onderzoeker? In Nederland is het verplicht om eerst een diploma Particulier Onderzoeker te behalen, dit is een wettelijke verplichting op basis van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus.

Opleiding

Bij VMB security & solutions wordt u opgeleid door een ervaren rechercheur die nog dagelijks werkt als particulier onderzoeker en trainer, tijdens de cursus worden er dan ook verschillende praktijkvoorbeelden behandeld. Zo blijft de cursus variërend en krijgt u direct al te maken met uitdagende vraagstukken waarin verschillende wetten behandeld worden.

Diploma/Certificaat

Tijdens deze cursus wordt u klaargestoomd voor drie examens, waarvan twee theorie examens en één praktijk examen. Al deze examens worden afgenomen door het SVPB in Amersfoort. De SVPB draagt er ook zorg voor dat er een diploma verstuurd wordt naar de kandidaat.

Aanmelden voor een cursus PO?

Stuur nu een mail naar (info(@)vmbrecherche.nl), bel ons (+31(0)365499819( of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!