Persoonsbeveiliging

VMB security & solutions is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging. Om beveiligingstechnische redenen vertellen we het liefst zo min mogelijk over deze specialisatie. Wel willen we kwijt dat een "bodyguard", of zoals het echt heet een "persoonsbeveiliger" niet altijd de enige en/of beste persoonsbeveiliging biedt. 

Alternatieven beveiliging

Wij zoeken alternatieven en adviseren tevens in eventuele aanpassingen van de leefgewoonten van de te beveiligen persoon. Soms kan een aanpassing van de dagelijkse routine al zorgen voor een lager risico. Door de samenhang van maatregelen en de expertise van VMB security & solutions kan een totaaloplossing worden aangeboden die verder strekt of soms helemaal los staat van de directe persoonsbeveiliging.

Dreigingsanalyse

Om te bepalen welke maatregelen noodzakelijk zijn of aan welke dreigingen en risico`s een persoon bloot wordt gesteld kan VMB security & solutions een dreigingsanalyse uitvoeren. In de dreigingsanalyse worden alle aspecten van het dagelijks leven van een persoon bekeken en afgewogen. De uitslag van de dreigingsanalyse is het startpunt voor nadere maatregelen zoals:

Elektronische persoonsbeveiliging
Manbewaking / Persoonsbeveiliging
Perimeterbeveiliging (zoals bijvoorbeeld rond het huis of bedrijf)                                   
Aanpassing dagelijkse routine

Uiteindelijk is het de bedoeling het risico waar een te beveiligen persoon aan bloot staat te verkleinen, met de kleinste inbreuk op diens dagelijks leven.

Meer informatie over persoonsbeveiliging?

Meer informatie of in een discreet gesprek de mogelijkheden doorlopen? Dat kan. Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!