Pre Employment Screening

Wie haalt u binnen...? Om vervelende verrassingen in de toekomst te voorkomen is het aan te raden een pre employment screening te doen betreft personeel dat u op het punt staat aan te nemen. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar ook laten doen door VMB security & solutions. Wij screenen uw sollicitanten, discreet en vakkundig!

Antecedentenonderzoek

Betrouwbaar personeel is de basis van een onderneming. Zeker op vooraanstaande of vertrouwelijke posities wilt u iemand hebben met een 'schoon' verleden. Middels een antecedenten onderzoek kunt u onderzoek (laten) doen naar iemands verleden. Hieruit blijkt of iemand daadwerkelijk zegt wie hij is - zo sluit u identiteitsfraude uit - en weet u gelijk of iemand wel/niet te vertrouwen is. Meer over het antecedentenonderzoek vindt u op de desbetreffende pagina.

VOG

Ook kunt u sollicitanten vragen om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), in de volksmond ook wel een verklaring van goed gedrag genoemd! Dit is eveneens een goede indicator inzake de betrouwbaarheid van toekomstig personeel. Het aanvragen van deze verklaring vindt plaats bij de gemeente, de afgifte wordt beoordeeld en uitgevoerd door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag (COVOG) dat deel uitmaakt van het Ministerie van Justitie. Meer informatie en details over de VOG vindt u op de gelijknamige pagina.

Volledige pre-employment check

Wij adviseren in geval van verantwoordelijke en vertrouwelijke functies een uitgebreide controle, een volledige pre-employment check. Deze schept een duidelijk beeld omtrent de achtergrond van de persoon en behoedt u voor misstappen. Een groot percentage van de aan ons aangeboden kandidaten wordt afgewezen op grond van het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie! Zeker in deze tijd van economische recessie willen sollicitanten de situatie nog wel eens mooier schetsen dan het is. Wees op uw hoede!

Onderzoek starten

U wilt een pre-employment check laten uitvoeren door VMB security & solutions? Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!

Vul dit formulier in voor meer relevante informatie en een GRATIS Fraudepreventiegids!