Risico inventarisatie & evaluatie

Het inventariseren van risico's ten aanzien van uw bedrijf/organisatie is van groot belang. Ten eerste is een gedegen Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) wettelijk verplicht. Ten tweede kunt u met het opstellen en hanteren van een RI&E daadwerkelijk risico's beperken en schade voorkomen. En dus kosten besparen.

Een RI&E vormt onderdeel van de bedrijfshulpverlening (BHV). Met deze aanpak beperkt u risico's ten aanzien van veiligheid, de gezondheid en het welzijn van uw werknemers, klanten en gasten.

Een RI&E start met het opstellen van een concrete lijst van risico's die zich in/bij uw bedrijf kunnen voordoen. Aan de hand hiervan stellen de adviseurs van VMB een plan van aanpak op: wie kan wat doen om welke risico's tegen te gaan? Onze handreikingen en oplossingen zijn meetbaar en uitvoerbaar.

Doen!

Veiligheid voor u en uw werknemers is de basis voor een gezond bedrijf. Op efficiënte en daadkrachtige wijze kan VMB security en solutions een RI&E maken waarmee u volledig voldoet aan de huidige wetgeving. Vakkundig en voordelig. Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!