Security Management

Een medewerker aannemen die zich helemaal toelegt op veiligheid en beveiliging? Dat kost normaal veel geld. Toch blijft veiligheid voor elke onderneming belangrijk en is het een onmisbare schakel in de kwaliteit van uw hotel. VMB security & solutions biedt een oplossing die in veel hotels al succesvol is!

Security manager

Wij hebben Hotel Security Managers in dienst die voor een aantal uur per week of maand aan uw onderneming beschikbaar gesteld kunnen worden. Zij zijn verantwoordelijk voor alle zaken die met veiligheid te maken hebben. Samen met hem of haar stelt u de aandachtspunten op waar aan moet worden gewerkt. Afhankelijk van uw onderneming en uw wensen kan een Security Manager taken uit handen nemen variërend van training en opleiding tot controle en audits, maar ook zaken als sleutelbeheer en procedures.

Gedegen opleiding

Hotel Security Managers van VMB security & solutions hebben allen een gedegen opleiding en ervaring in zowel het vak van veiligheid en beveiliging, als binnen de hospitality sector. Afhankelijk van uw wensen wordt een aantal uur per week afgesproken dat de Security Manager voor u en uw onderneming actief is.

Continuïteit

De Security Manager blijft 24 uur per dag bereikbaar bij vragen of problemen om de continuïteit van uw hotel te waarborgen.

Rapportage

Aan het einde van elk bezoek rapporteert de Security Manager aan u en periodiek worden samen met u de verrichtingen geëvalueerd en beoordeeld.

Hotel Security Management inhuren?

U zoekt een Hotel Security Manager die helpt bij het organiseren van de afdeling Security Management van uw hotel? Geen probleem. Wij hebben de juiste mensen voor u! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!