Verzekeringsfraude

Mensen lopen het liefst zo weinig mogelijk risico’s. Reden waarom men zich verzekert voor de financiële gevolgen van zo’n risico. Op die manier komt men niet voor nare, onverwachte verrassingen te staan. 

Onterechte vergoeding van verzekering claimen

Met afsluiten van de verzekering verplicht men zich tot betalen van een premie. Een geldbedrag, dat alleen verstandig lijkt op het moment dat die ene gebeurtenis plaats vindt. Maar wat als die gebeurtenis nooit plaats vindt? Zo’n situatie kan mensen aanzetten tot het opvoeren van fictieve gebeurtenissen waardoor toch ‘recht’ ontstaat op een financiële vergoeding die onterecht geclaimd wordt. 

Onderzoek naar onterechte claim.

VMB security & solutions onderzoekt verzekeringsmaatschappijen of de bij hen ingediende claim terecht is. 
Wij leveren steekhoudende argumenten als blijkt dat onterecht een claim voor bijvoorbeeld diefstal, verlies of letselschade wordt opgevoerd en u als maatschappij stappen moet ondernemen.

Verzekeringsfraude, u heeft onze dienst nodig?

U zoekt een bedrijf dat onderzoek naar verzekeringsfraude kan inzetten? Dan bent u bij VMB security & solutions aan het goede adres! Mail ons (info(@)VMBrecherche.nl), bel ons (+31 (0)36 549 9819) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op!